z ziołami i tortellini z nadzieniem z kurczaka, truflą i parmezanem
podajemy na bardzo schłodzonym talerzu z awokado, ogórkami, z papryką słodką oraz chili, olejem paprykowym i bazylią
Delikatna lazania z mięsem, beszamelem, mozzarellą, aromatycznym sosem pomidorowym i parmezanem
z wędzonym podgardlem wieprzowym guanciale i sosem z żółtek jaj z parmezanem i pecorino
z pomidorowo-paprykowym sosem, wędzonym pieprzem urfa, oliwą paprykową, różowym pieprzem i bazylią
z mięsem z żeberek cielęcych, marynowanymi śliwkami, wędzoną papryką i serem pecorino
z parmezanem, imbirem, czosnkiem, pietruszką i skórką cytrynową
z masłem szałwiowym, listkami szałwii i parmezanem
pod delikatnym różowym sosem z parmezanem, różowym pieprzem, skórką cytryny i olejem paprykowym
w aromatycznym sosie z z wędzonego sera provolone i masła z parmezanem i tymiankiem
Delikatne risotto z leśnymi grzybami, sosem śmietankowym i pastą truflową
Podawane z delikatnym kremowym sosem z kalmarów i dorady, pianką z bisque oraz olejem paprykowym.
Posypane parmezanem do wyboru: z sosem pomidorowym lub z oliwą extra virgin
Super serowe ravioli z ricottą i orzechami włoskimi w gęstym kremowym sosie z gorgonzolą, pecorino i serem taleggio
Ostra pasta pomidorowa z delikatną kremowością i nutą dymu
w kremowym sosie z pieczonymi pomidorami i nutą czarnego pieprzu
klasyczna włoska pasta z czarnym pieprzem i parmezanem w letniej wersji — z delikatnym groszkiem i nutą trufli
sałata rzymska, pomidory, oliwki, marynowana cebula, pizza croutons z czosnkowym olejem, parmezan, ubity sos Cesar. Można dodać albo smażonego kurczaka, albo smażone krewetki.
z kozim serem, mix salat, sezonowymi owocami i jagodami, miętą, bazylią i pomarańczowym balsamico
z sałatą rzymską, pomidorkami, parmezanem, miksem nasion i domowym sosem balsamix na bazie kremu balsamicznego, musztardy i cytryny.
z pomidorów i rukoli z pomarańczową skórką i smaczną oliwą extra virgin
talerz antipasti dla 2 osób: szynka parmeńska, bresaola, mortadella, papryka grillowana, oliwki kawowe i pomaranczowe, marynowane karczochy
talerz antipasti dla 4 osób: burrata, szynka parmeńska, bresaola, mortadella, papryka grillowana, oliwki kawowe i pomaranczowe, suszone pomidory, marynowane karczochy, koktajlowe pomidory
Chrupiący chleb z kremową mozzarellą stracciatella, soczystymi pomidorami, pachnącą bazylią i aromatyczną oliwą z oliwek (3 szt)
Chrupiący chleb z lekko słodką i dymną pieczoną papryką, delikatną fetą, soloną śmietaną, anchois i świeżą bazylią (3 szt)
cienkie plasterki rostbefu wołowego z klasycznym sosem tonnato z tuńczyka, smażonymi kaparami, suszonymi pomidorami, rukolą i pieprzem izot
smażone ravioli z cielęciną, sosem tatarskim i parmezanem
dojrzały bakłażan zapiekany z pomidorami, mozarellą, bazylią i parmezanem
Cienko krojony antrykot, podawany z rukolą, parmezanem, kaparami, octem winnym, olejem truflowym, solą i cytryną
Burrata zapiekana w focacci, podawana z aromatycznym grzybowym sosem beszamelowym
Włoski przepis. Sezonowana wołowina ribeye, orzeszki piniowe, kapary, suszone pomidory z dużym czipsem z parmezanu i delikatnym kremem ze szpinaku.
delikatne zielone szparagi z klasycznym jedwabistym sosem holenderskim i nutą pieprzu
z kremową polentą, duszoną cebulką, słodką kukurydzą i szpinakiem w sosie demi-glace
w sosie demi-glace
soczysty kotlet z sezonowego ribeye, pesto mayo, mozarella, pomidory, rzymska sałata. Podane ze pieczonymi ziemniaczkami
z salsą cytrusową
smażony filet z labraksa z casarecce, suszonymi pomidorami, oliwkami Kalamata, pieczoną papryką i pomidorami grillowanymi, pod salsą fermentowanej cytryny
sezonowany ribeye podany z pieczonymi ziemniakami I szpinakiem pod sosem demi-glace
pod salsą z fermentowanej cytryny. Podana z pieczonymi ziemniakami, sałatką z pomidorów, oliwek, czerwonej cebuli i bazylii
Podawane z domowym śmietankowym karmelem i karmelizowanymi orzechami laskowymi.
rurki z kremem pistacjowym
czekoladowy baskijski sernik z sosem jagodowym, oliwą z oliwek i solą Maldon
z mascarpone i delikatnym kawowym amaretto
z malinową śmietaną, sosem jagodowym i malinami