Burrata zapiekana w focacci, podawana z aromatycznym grzybowym sosem beszamelowym
spaghetti z delikatnym sosem, kawałkami pancetty i jajkiem w koszulce z świeżym tymiankiem, aromatyczną oliwą i parmezanem
dwa delikatne jajka z kremowym sosem z ricotty i jogurtu, połówką awokado w chrupiących nasionach słonecznika i sezamu, świeżą zieloną sałatą i aromatycznym olejem paprykowym
pyszny omlet z grzybami, olejem truflowym i naszym domowym chlebem
trzy smażone jajka z pieczonymi ziemniakami i kiełbaskami, przyprawione musztardą, olejem paprykowym, ziołami i skórką cytryny
dwa jajka zapiekane w sosie z pomidorów, oliwek kalamata, pieczonej papryki, z pikantnym olejem peperoncini, świeżą bazylią i parmezanem
klasyczne śniadanie: delikatne jajka w koszulce na chrupiącym pieczonym chlebie z awokado, świeżym szpinakiem, zdrowymi nasionami i aromatyczną oliwą z oliwek. Podajemy z jedwabistym sosem szpinakowym.
Delikatny scramble z mortadelą, podany na pieczonym toście z kremową burratą. Smak uzupełniają świeży sos szpinakowy, pieczone pistacje, skórka cytryny, aromatyczna oliwa, bazylia, masło i czarny pieprz.
Chrupiąca pizza-sandwich z delikatnym kremowym serem, świeżą mozzarellą, wędzonym łososiem, awokado i smażonym jajkiem.
wybierz swój ulubiony sposób przygotowania jajek – omlet, jajecznica, scramble, jajko na miękko lub w koszulce – i dodaj ulubione składniki, aby stworzyć idealne śniadanie!
Kremowa owsianka z quinoa, gotowana na mleku, podawana z jajkiem w koszulce, pastą truflową, włoską przyprawą gremolata i parmezanem.
chrupiąca pizza-sandwich z prosciutto crudo, delikatną mozzarellą, aromatycznym sosem pesto, soczystymi pomidorami i świeżą rukolą
chrupiąca pizza-sandwich z delikatną mortadelą, świeżą mozzarellą, chrupiącymi pistacjami i świeżą rukolą, kremowym serem i olejem truflowym
z ziołami i truflowymi tortellini nadziewanymi kurczakiem, truflami i parmezanem
Puszyste pankiejki podawane z konfiturą wiśniową i kremem śmietankowym, udekorowane sezonowymi owocami.
- podawane z malinową śmietaną, sosem jagodowym i malinami
z chrupiącym karmelizowanym migdałem, truskawkami i miodem