Pracę zaczniemy Dzisiaj o 12:00.
Sekcja “BREAKFAST STORIES” nie jest obecnie dostępna do zamówienia.
Sekcja “FOOD STORIES ” nie jest obecnie dostępna do zamówienia.
STWÓRZ WLASNY TALERZ ANTIPASTI, ALBO WYBIERZ JEDNA Z MOICH ULUBIONYCH: DI VINO LUB MOLTO GRANDE
z pomidorów i rukoli z pomarańczową skórką i smaczną oliwą extra virgin
talerz antipasti dla 2 osób: szynka parmeńska, bresaola, mortadella, papryka grillowana, oliwki kawowe i pomaranczowe, marynowane karczochy
talerz antipasti dla 4 osób: burrata, szynka parmeńska, bresaola, mortadella, papryka grillowana, oliwki kawowe i pomaranczowe, suszone pomidory, marynowane karczochy, koktajlowe pomidory
Nasza interpretacja chłodnej letniej zupy z włoskim akcentem. Kefir, rzodkiewka, ogórek, papryka, pieczony pomidor, jajko, szczypiorek i świeży dressing z pesto, musztardy, cytryny i zielonej oliwy
podajemy na bardzo schłodzonym talerzu z awokado, ogórkami, z papryką słodką oraz chili, olejem paprykowym i bazylią
z ziołami i tortellini z nadzieniem z kurczaka, truflą i parmezanem
Ulubiona toskańska sałatka z różnymi pomidorami, chlebem, oliwkami kalamata, bazylią i marynowaną cebulką, podana z sosem z delikatnej musztardy, octu malinowego i oliwy z oliwek z papryczką chili
sałata rzymska, pomidory, oliwki, marynowana cebula, pizza croutons z czosnkowym olejem, parmezan, ubity sos Cesar. Można dodać albo smażonego kurczaka, albo smażone krewetki.
z sałatą rzymską, pomidorkami, parmezanem, miksem nasion i domowym sosem balsamix na bazie kremu balsamicznego, musztardy i cytryny.
Pieczone cukinie, ziemniaki i pomidor, cykoria, rukola, krem z cukinii, aromatyczne zioła, bazylia i oliwa z oliwek
CODZIENNIE PRZYRZĄDZAMY PRAWDZIWĄ WŁOSKĄ PASTĘ Z NAJLEPSZYCH SKŁADNIKÓW
Delikatna lazania z mięsem, beszamelem, mozzarellą, aromatycznym sosem pomidorowym i parmezanem
z wędzonym podgardlem wieprzowym guanciale i sosem z żółtek jaj z parmezanem i pecorino
Portobello, shiitake i boczniaki w kremowym sosie grzybowym z pastą truflową, oliwą truflową, pietruszką, smażonym czosnkiem i parmezanem
z pomidorowo-paprykowym sosem, wędzonym pieprzem urfa, oliwą paprykową, różowym pieprzem i bazylią
z mięsem z żeberek cielęcych, marynowanymi śliwkami, wędzoną papryką i serem pecorino
z parmezanem, imbirem, czosnkiem, pietruszką i skórką cytrynową
w kremowym sosie z pieczonymi pomidorami i nutą czarnego pieprzu
z masłem szałwiowym, listkami szałwii i parmezanem
pod delikatnym różowym sosem z parmezanem, różowym pieprzem, skórką cytryny i olejem paprykowym
Super serowe ravioli z ricottą i orzechami włoskimi w gęstym kremowym sosie z gorgonzolą, pecorino i serem taleggio
Ze stracciatellą, kremem pesto, fasolką szparagową, zielonym groszkiem, parmezanem, bazylią i orzeszkami piniowymi
Delikatne risotto z leśnymi grzybami, sosem śmietankowym i pastą truflową
Podawane z delikatnym kremowym sosem z kalmarów i dorady, pianką z bisque oraz olejem paprykowym.
Posypane parmezanem do wyboru: z sosem pomidorowym lub z oliwą extra virgin
z kremową polentą, duszoną cebulką, słodką kukurydzą i szpinakiem w sosie demi-glace
w sosie demi-glace
soczysty kotlet z sezonowego ribeye, pesto mayo, mozarella, pomidory, rzymska sałata. Podane ze pieczonymi ziemniaczkami
z salsą cytrusową
Fasolka szparagowa, szpinak, krem z ricotty i kukurydzy, skórka z cytryny, liście estragonu i kropla oliwy z oliwek
pod salsą z fermentowanej cytryny. Podana z pieczonymi ziemniakami, sałatką z pomidorów, oliwek, czerwonej cebuli i bazylii
sezonowany ribeye podany z pieczonymi ziemniakami I szpinakiem pod sosem demi-glace
Chrupiący chleb z kremową mozzarellą stracciatella, soczystymi pomidorami, pachnącą bazylią i aromatyczną oliwą z oliwek (3 szt)
Chrupiący chleb z lekko słodką i dymną pieczoną papryką, delikatną fetą, soloną śmietaną, anchois i świeżą bazylią (3 szt)
chrupiący chleb z soczystymi krewetkami, kremowym pesto, delikatną mozzarellą stracciatella, pieczonym pomidorem i świeżą bazylią, skropiony oliwą z oliwek i odrobiną skórki cytrynowej (3 szt)
świeża bazylia, orzeszki piniowe, różowy pieprz, zielona oliwa, skórka z cytryny i pieczywo domowe
cienkie plasterki rostbefu wołowego z klasycznym sosem tonnato z tuńczyka, smażonymi kaparami, suszonymi pomidorami, rukolą i pieprzem izot
dojrzały bakłażan zapiekany z pomidorami, mozarellą, bazylią i parmezanem
Burrata zapiekana w focacci, podawana z aromatycznym grzybowym sosem beszamelowym
galaretka limonkowa, bazylia, szczypiorek, sos sojowy, skórka z cytryny i chrupiąca focaccia
Włoski przepis. Sezonowana wołowina ribeye, orzeszki piniowe, kapary, suszone pomidory z dużym czipsem z parmezanu i delikatnym kremem ze szpinaku.
Na kruchym spodzie z delikatnym kremem cytrynowo-pomarańczowym
rurki z kremem pistacjowym
czekoladowy baskijski sernik z sosem jagodowym, oliwą z oliwek i solą Maldon
Z delikatnym kremem i kawowym amaretto
z mascarpone i delikatnym kawowym amaretto
z malinową śmietaną, sosem jagodowym i malinami